Susuz İlkokulu
BURDUR/BUCAK/SUSUZ KÖYÜ

VİZYON

Hiçbirini ayırt etmeksizin, okulumuzdaki her bir öğrencinin; Bireysel yeteneklerini de dikkate alarak öğrenmeleri, bilgili, becerikli, özgüvenli, Vatanına ve milletine faydalı, Problemlerin çözümünde, akılcı yöntemleri kullanan, Bilgi toplumunun gereği olan araştırmacılar olarak yetişen, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuran, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Çağın, gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip olan, Liderlik özelliklerinin yanı sara, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, Çok okuyan, gözlemleyen ve problemler karşısında yılmayan ve çözümler üretebilen Bireyler olmalarını sağlamaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi; Milli ve manevi değerlere sahip, günün teknolojisini kullanarak, bilimsel çalışmalara yönlendirmek, değişimin ve gelişimin farkında olmalarını sağlamak, bilgilerini becerileriyle birleştirerek yeni bilgi ve projeler üretebilmenin önemini kavratmak, donanımlı olarak bir orta öğretim kurumuna gitmelerini sağlamak ve ailesine, topluma, vatanına ve milletine faydalı, iyi bir insan olarak yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :GÜNDÜZ

GÜNDÜZ